Eladás Ház, overflakke, Zuid-Holland, Hollandia, straart1

Eladás - Cod. 39594

  • Tipus: Ház
  • Terület: 242 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 4

Van egy ajánlatom, amely érdekelhet téged. 10 személy regisztrációs díja havonta 1250 EUR! egyéves közjegyzői megállapodás a meghosszabbítás lehetőségével. aláírhat közjegyzői megállapodást. Az a feltétel, hogy 3 hónappal előre fizet 8 hónapot (10 000 EUR) a ház befejezéséért. A fennmaradó 5000 EUR-t 2020 decemberéig letétbe helyezheti. Ház Middelharnisban. Én vagyok az ingatlan egyetlen tulajdonosa. a háznak nincs jelzálog. a házat készpénzre vásárolták. Minden építőanyag is. Már van anyagom. Nem tudtam befejezni a felújítást, mert nem volt pénzem fizetni az alkalmazottaknak. ezért ad Önnek egy ilyen ajánlatot.

4 emeletes ház, teljes területe 242 m2, használható alapterülete 186 m2. Szobák száma: 5 kétágyas szoba, 10 fő befogadására képes. WC-k száma: 2 szoba. Fürdőszobák száma: 2 szoba, Konyhák száma: 2 szoba. 26 m2-es terasz. 20m2 garázs. Mosókonyha, szárítószoba, kert és tetőtér.

A garázs 400 V ipari csatlakozással rendelkezik - 5 vezeték, van egy 3 fázisú villamos berendezés és 2 teljesítménymező 2 indukcióval 8,6 kW, a konyha pedig 4,4 kW. Földelő elektróda + tűzvédelmi rendszer. A hőteljesítmény egy 24 kW-os kondenzációs gázkemence kettős funkcióval, a házban 15 fogazott alumínium radiátor található. A háztartási vizet egy további szivattyú és kazán táplálja, amelynek kapacitása 1,5 kW, 50 liter. A ház jól szigetelt és hangszigetelő. Az új mennyezet megerősíti a tetőrácsot. A ház legtöbb elemének újjai vannak. Hőszigetelés B.

A ház még nincs teljesen kész. Nincs falfelület vagy válaszfal. Nincsenek csempék vagy panelek, de megvásárolták. Láthatja az anyag állapotát.

Kész: központi fűtés, elektromosság, építőanyagok és tetőrácsok javítása. Az anyagok szinte minden, 3 hónap munka 4 ember számára hiányzik. Az általános felújítást új ajtókkal, ablakokkal, keretekkel, redőnyökkel, bútorokkal stb. fejezik be.

Feladatunk:
szerelje fel a házat 7 televízióval, új, kiváló minőségű konyhai eszközökkel, új központi fűtéssel. 2 elektromos szekrény - 114 modul. új bútorok, új panelek és kőáruk.
Úgy gondolom, hogy egy ilyen ház megsemmisítés esetén nagy fizetést igényel. Csináljuk okosan és tegyük mindkét felet boldoggá.

Szeretnék veled bérleti szerződést adni, adni neked a kulcsokat, hogy nyomon tudja követni az elvégzett munkát, és szeretnénk befejezni a házat. . A szerződést közjegyző készítheti. Építőipari csapata szakemberekből áll, amelyeknek köszönhetően az alkalmazottja betekintést nyer a felújításba. Az első 3 hónap (felújítási időszak) természetesen ingyenes. Ha néhány bérlő korábban akar élni, felhívlak.

Ha más javaslata van, beszélhet. Mindig megbeszélhetjük a szerződés feltételeit. A legjobb, ha megnézed a házat, egyeztetsz időpontot. Vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben.
Üdvözlettel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB