Eladás Épület, Amsterdam, Amsterdam, Hollandia, MARGA KLOMPELAAN 76, 1067 VA AMSTERDAM

Eladás - Cod. 26378

  • Tipus: Épület
  • Terület: 120 m²
  • Szobák száma: 3+2
  • Emelet: 3

Félig bútorozott családi ház kb. 120 m2-es található egy gyerekbarát környéken. Szépen ház napos kert (kb 115m2) és tetőterasz (kb 40m2).
Az egész ház teljesen felszerelt és festett, és a 2 fürdőszoba felújított. A belső ajtók is megújult túl. A bejárati ajtó teljesen új, és az ablak dupla üvegezésű. A házban található a területen Geuzenveld (Amsterdam West).
CÍM: MARGA KLOMPELAAN 76, 1067 VA AMSZTERDAM (21 busz és villamosmegálló 13 bemenni a városba körülbelül 20-30 perc. Busz 192 Schipol 30-35 perc.).
A közelben számos üzlet és szociális szolgáltatások (Plein 40 45-Osdorpplein), és kifelé tartó utak (Haarlemmerweg, A10).

Layout:
• Földszint: belépés, előszoba, WC kézmosóval, félig nyitott konyha berendezése, nappali kandallóval és egy emeleti, padlófűtéses. Kert a South West.
• Első emelet: 3 szoba egy csinos laminált padló, fürdőszoba hidromasszázs, zuhanykabin, mosdó, padlófűtés és 2. WC-vel.
• Második emelet: nagy tetőtérben mosógép csatlakozás és hozzáférés a tetőteraszon.

Az ár a ház a következő bútorok:
nagy kanapé, konyhai eszközök, nappali asztal és szék, komód, könyvespolc, 2 ágy, egy nagy szekrény, szék terasz asztallal, kerti asztal székekkel és padokkal, öntözés, automata nap sátor, kerti szerszámok.
Plusz háztartási gépek: mosógép, mosogatógép, 1 mikrohullámú sütő, 2 elektromos sütők, hűtőszekrény, fűtés központi rendszer, műholdas TV.

Összefoglaló:
- 3 ágyas szobák
- 2 fürdőszoba
- 1 nappali
- 1 terasz + tetőtér
-Egy Külső tároló és egy belső tároló
- Kert néző Délnyugat

Ha ez a honlap nem mutatni a fenti e-mail címre, kérjük, csak eltávolítani vesszővel e-mail címét vagyok gépelni van: c, o, t, i, l, egy, 1 AT g, m, a, i, LC, o, m
Vagy hívjon: Kérjük, tárcsázza a számot pontosan úgy, ahogy olvassa el ezt: nulla nulla fa kilenc fa négy kilenc hat hét fa kilenc négy hat hét. Ez magában foglalja a nemzetközi előtag is, ezért kérjük, tárcsázza pontosan úgy, ahogy elolvasta.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB